fbpx
Košarica 0
 x 

Košarica je prazna

Ukupno 0,00 €

LaCasa proizvodnja

LaCasa namještaj

 

Intrex d.o.o. je tvrtka koja djeluje od 29. listopada 2009. godine. Naša primarna djelatnost je proizvodnja i prodaja namještaja te opremanje poslovnih i ugostiteljskih prostora.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a prodajni saloni namještaja nalaze se u Vinkovcima, Rijeci i Puli.

Proizvodna jedinica namještaja nalazi se u Vinkovcima, u čijim okolnim šumama raste i stoljećima egzistira, primarna prirodna sirovina koja se koristi u proizvodnji našeg namještaja; Hrast lužnjak (Quercus robur). 

onama1

Spoj kreativnosti našeg mladog kadra i iskustva naših starijih djelatnika čine čvrstu radnu konstrukciju tvrtke koja izrađuje kvalitetan namještaj pod prepoznatljivim brandom La Casa.

Stolice, stolovi, zidne obloge, taburei iz vlastite proizvodnje neko vrijeme su prisutni diljem cijele Hrvatske, kako u domovima, tako i u referentnim poslovnim prostorima i ugostiteljskim objektima koje smo opremili.

Kontinuirani rast proizvodnje i povećanje osnovne ponude namještaja iz naše proizvodnje ohrabruje, stoga smo prisutni na svim regionalnim specijaliziranim sajmovima koji naglašavaju namještaj i opremanje poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata.

Naš namještaj dizajnom, kvalitetom i završnom obradom prati sve svjetske i ekološke trendove.

onama2

U proizvodnji i prodaji surađujemo sa brojnim velikim i malim poslovnim partnerima. Razvili smo kontinuiranu veleprodajnu i maloprodajnu mrežu u Vinkovcima, Puli i Rijeci te online prodaju putem web shopa. Time jamčimo da naš namještaj uvijek pronađe i zadovolji sve kupce.

Vjerujemo kako će naš namještaj u budućnosti krasiti i Vaše domove, ugostiteljske objekte i poslovne prostore.

Vaše povjerenje će nas obvezati da kontinuirano napredujemo, proširujemo i usavršavamo našu proizvodnju te nadopunjujemo postojeći asortiman novim modelima namještaja pod brandom La Casa!   

Prijava za Newsletter

Prijavite se u našu newsletter listu te primajte promo novosti i informacije.
Your Saved Item (0)