fbpx
Košarica 0
 x 

Košarica je prazna

Ukupno 0,00 €

Dostava

Dostava i montaža

 

Cijena  usluga dostave i montaže nije ugrađena u cijenu  proizvoda što kupcima pruža mogućnost izbora. Mogućnost samostalnog izvršenja dostave i montaže uz prethodno savjetovanja naših djelatnika. Iza usluge dostave i montaže stoji višegodišnje iskustvo koje jamči odgovorno i savjesno obavljanje postavljenih zadataka.

Dostavu i montažu dogovaramo?

Na način da kod samog kreiranja kupoprodajnog Ugovora upoznate djelatnika prodaje sa svojim željama.  Usluge se obračunavaju po cjeniku ovisno o vrsti usluge i roba na koju se ta usluga odnosi. Izvršenje uplate se obavlja kod dogovora usluge. (Sve po cjeniku vidljivom na prodajnom mjestu).

Vremenski period za odrađivanje dostave i montaže.

Kod samog kreiranja kupoprodajnog Ugovora kupac u dogovoru sa djelatnikom prodaje samostalno odlučuje o terminu izvršenja dogovorene usluge. Svaka usluga se ne ograničava na određeni period nego se prilagođava krajnjem korisniku / kupcu.

Upiti za odrađivanje usluga spajanja vode, struje i plin…?

Djelatnost naših ekipa kod dostave i montaže se isključivo baziranih na dostavu i montažu namještaja. Sve drugo je u nadležnosti ovlaštenih djelatnosti potrebnih usluga. Te poslove se mogu obavljati samo od strane državnih službi certificirane osobe, obrti ili tvrtke.

Prijava za Newsletter

Prijavite se u našu newsletter listu te primajte promo novosti i informacije.
Your Saved Item (0)